Nieuwe sponsor!

Een week of twee geleden werd ik plots gebeld door Jan-Willem van den Brandhof. Jan Willem heeft in 2006 een cursus snel lezen en mindmappen gegeven waar ik aan deelnam. Met de technieken die ik van Jan Willem leerde slaagde ik cum laude voor zowel bachelor als master met tijd genoeg voor andere leuke dingen. Erg waardevol dus! Ook las ik zijn boek waarin ik meer leerde over doelen stellen en realiseren.

Onlangs mailde ik zijn bedrijf om hem te bedanken en wat blijkt? Jan Willem is zelf stuurman geweest! Hij belde me terug en vindt de Positive Wave expeditie “een geweldig  project”. Hij besloot samen met zijn vrouw Yvonne het project te sponsoren en ze deden met hun bedrijf (Brainstudio) diezelfde week nog een donatie. Brainstudio ontzettend bedankt!

Voorzitter Stichting Positive Wave

Joshua van Eijndhoven

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *