Twee Nieuwe sponsors!

Het aan Markus Verbeek Praehep gelieerde Studiefonds heeft besloten een vrijblijvende donatie te doen aan de Positive Wave expeditie . De volledige adresgegevens van de stichting zijn te vinden onder Sponsors en Partners. Het bestuur is van mening dat hoewel de expeditie niet volledig binnen de doelstellingen past, de expeditie dusdanig aanspreekt, dat het bestuur heeft besloten een bijdrage te doen. Joshua verzorgde als dank een workshop op het Markus Verbeek Praehep Alumni congres bij Conferentiecentrum Drakenburg in Baarn.

Intercollege Businesschool deed ook een bijdrage. Intercollege is een oude opdrachtgever van Van Eijndhoven Juridisch dat eind 2010 werd overgenomen door SMG Juridisch. En ook hier verzorgde Joshua  een lezing namens Stichting Positive Wave. Dit maal aan de Maliebaan te Utrecht.

Namens Stichting Positive Wave, wil ik beide sponsoren hartelijk bedanken voor hun bijdrage en morele steun aan de expeditie!

logo-intercollege

Markus Verbeek Praehep
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *