NuZeilen is begonnen

Op 21 januari 2010 is NuZeilen.nl gelanceerd.

NuZeilen geeft informatie over aanbieders van zeilvakanties, zeilles en verhuur in binnen- en buitenland. Daarnaast is veel achtergrondinformatie aanwezig over zeilen algemeen, landen en zeilactiviteiten.

De komende periode worden er zeer regelmatig nieuwe functionaliteiten en pagina’s toegevoegd an de website. Houd ons dus in de gaten! Schrijf je alvast in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

NuZeilen helpt de bezoeker om zijn keuze te maken uit vaargebieden, zeilactiviteiten en een bijbehorende aanbieder. Hiervoor zijn diverse hulpmiddelen op de site aanwezig: een vergelijkingsmodule voor vaargebieden en activiteiten, een zoekfunctie en een zoekmogelijkheid via de kaart.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *