naar navigatie

Turkije

Turkije kent u vast als populaire strandbestemming. Maar wist u dat het ook een perfecte keuze is voor uw zeilvakantie? De Turkse kust biedt legio opties voor een fantastische zeilreis. Uiteraard werken het warme klimaat en de prachtige groene omgeving hier aan mee. Ook met de wind zit het wel goed, met voldoende beschutting om lekker te kunnen zeilen. Kortom, de zeilomstandigheden in Turkije zijn eigenlijk optimaal te noemen.

Langs de zuidkust van Turkije vindt u starthavens als Marmaris en Bodrum. Deze zijn goed én betaalbaar per vliegtuig te bereiken. Zodra u de trossen los gooit, heeft u de heerlijke blauwe zee voor u alleen. Geniet van de verlaten baaitjes en stranden, in combinatie van het comfort van moderne Turkse jachthavens. Het gebied leent zich uitstekend voor het maken van zeer gevarieerde zeiltochten, zowel in flottieljeverband als individueel.

Ook het vaste land heeft u als zeiler veel te bieden. U stapt echt in een andere wereld als u na afloop van een heerlijke zeildag een bezoek brengt aan een oosterse bazar. Of wacht dat u van een verwenmiddag in de Turkse hammam. Uiteraard zijn er ook voldoende terrasjes en restaurants waar u kennis kunt maken met de Turkse specialiteiten.

Mogelijkheden in Turkije

Flottielje zeilen in Turkije

Flottielje zeilen in Turkije

Bekijk hier informatie over de mogelijkheden voor flottielje zeilen in Turkije
Bootverhuur in turkije

Bootverhuur in turkije

Er zijn in Turkijke veel goede en goedkope verhuurders.
Zeilvakanties in Turkije

Zeilvakanties in Turkije

Bekijk hier informatie over de mogelijkheden voor zeilvakanties in Turkije

Reageren op: Turkije

Discussieer mee over dit onderwerp en plaats een reactie op deze pagina.

Schrijf bericht