naar navigatie

Kroatië

Heeft u wel eens aan zeilen in Kroatië gedacht? Dit land biedt de ultieme mogelijkheden voor een heerlijke zeilvakantie. Kroatië is een vriendelijk land waar u echt verrast door zult zijn. Ontdek bijvoorbeeld het vaargebied langs de Dalmatische kust. U zeilt langs prachtige eilandengroepen én heeft grote kans op mooi weer. Wat Kroatië als zeilbestemming helemaal handig maakt: starthavens zoals Pula, Zadar en Split zijn allemaal prima met de auto te bereiken.

Wat het zeilgebied in Kroatië zo bijzonder maakt, is de beschutte ligging. Er liggen namelijk ontelbare eilandjes voor de kust, van heel miniscuul tot 30 mijl lang. Deze beschermen u tegen de ruwe wind van zee. Ook de bergen in het achterland bieden beschutting.

U richt uw zeilvakantie in zoals u dat wilt. Na enkele uren varen, kunt u natuurlijk kiezen voor een heerlijke duik in zee. Of u kunt erop uit gaan om het land en de schilderachtige dorpjes te verkennen. Een mooie bijkomstigheid is de heerlijke keuken van Kroatië.

Over het aantal jachthavens en ankerplaatsen hoeft u zich geen zorgen te maken. Deze zijn volop aanwezig! Gooi uw anker uit in de azuurblauwe zee en geniet van de rust om u heen. Of maak gebruik van de goede faciliteiten van één van de vele verzorgde jachthavens.

Mogelijkheden in Kroatië

Flottielje zeilen in Kroatië

Flottielje zeilen in Kroatië

Bekijk hier informatie over de mogelijkheden voor flottielje zeilen in Kroatië
Zeilvakanties in Kroatië

Zeilvakanties in Kroatië

Bekijk hier informatie over de mogelijkheden voor zeilvakanties in Kroatië
Boot huren in Kroatië

Boot huren in Kroatië

Bekijk hier informatie over de mogelijkheden voor boot huren in Kroatië

Reageren op: Kroatië

Discussieer mee over dit onderwerp en plaats een reactie op deze pagina.

Schrijf bericht