naar navigatie

Caribbean

Toe aan tropische sferen? Boek dan een zeilvakantie naar de Caribbean. Zon, zee en wind zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Palmstranden en regenwouden, koraalriffen en vliegende vissen: u wordt gegarandeerd gegrepen door de ongereptheid van dit zeilgebied.

Al zeilend door de Caribbean komt u achter de ware betekenis van de term ‘bounty-eilanden’. De parelwitte stranden zorgen voor een paradijselijk gevoel. U kunt er jungletochten maken en duiken en snorkelen. En het zijn natuurlijk stuk voor stuk schitterende ankerplaatsen. Goed om te weten: zeilbestemming Martinique is Franstalig. St. Lucia, St. Vincent en de Grenadines daarentegen zijn voormalige Engelse koloniën.

De temperatuur op de Carribean is altijd aangenaam. Soms valt er een tropische regenbui, maar dat mag de pret niet drukken. Wat de Cariben helemaal tot ideale bestemming maken: er is iedere dag wind. Dit betekent dat u er eigenlijk het gehele jaar kunt zeilen. Maak optimaal gebruik van de passaatwind uit het oosten. Door de lange oceaangolven bent u zo bij uw volgende droombestemming. Bijvoorbeeld het walviseiland Bequia. Daar kunt u zich wagen aan een paar passen reggae of Soca, een populaire lokale dans. Met een cocktail in de hand is een relaxte sfeer verzekerd.

Mogelijkheden in Caribbean

Flottielje zeilen in de Caribbean

Flottielje zeilen in de Caribbean

Bekijk hier informatie over de mogelijkheden voor flottielje zeilen in de Caribbean
Boot huren in de Caribbean

Boot huren in de Caribbean

Bekijk hier informatie over de mogelijkheden voor boot huren in de Caribbean
Zeilvakanties in de Caribbean

Zeilvakanties in de Caribbean

Bekijk hier informatie over de mogelijkheden voor zeilvakanties in de Caribbean

Eén bericht over Caribbean

  1. Als je een keer mee wilt zeilen tijdens een regatta in de Caribbean, surf dan naar http://www.dutchsailingevents.nl

Reageren op: Caribbean

Discussieer mee over dit onderwerp en plaats een reactie op deze pagina.

Schrijf bericht